danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 6. juli 2020.200706 rena stream

I strømmen var der god gang i stallingerne, men de var vanskelige at lokke til fluen. 

Norge, Rena

Da jeg vågnede regnede det fortsat kraftigt og temeraturen lå på den forkerte side af de 10 grader. 

Valgte at være lidt huslig, altså tøjvask, oprydning... Fik også til et par timer ved fluestikket inden det om eftermiddagen klarede op. 

Kørte de få kilometer op til Stømstad hvor et par af mine danske fluefiskervenner havde slået lejr og på trds af kulden og vandet fra oven, tydeligvis hyggede sig.

Efter kaffe og snak, søsatte jeg og fandt snart en flok aktive stallinger / harr.

Hvad skal der til?

Fandt hurtigt ud af at mine vanlige ellers velfangende fluer ikke gjorde sig.

På overfladen drev der rigeligt med Bäetis Rhodani og andre døgnfluer. Sad længe og kikkede, men på nuværende tidspunkt var det ikke duns, der fik stallingerne på finnerne. 

Efter fem, seks flueskift og endnu flere perfekte drift, bl.a. forbi en stalling der fouragere omkring 2 meter fra min stangspids, måtte jeg erkende, at jeg ikke bød på det rigtige match. 

At vinden gjorde præsentationen og det gode drev vanskeligt, er en anden sag. 

Uden rigtigt at havde fundet dagens flue, lykkedes det alligevel at få en enkelt ørred og to stalllinger i nettet. Havde desuden flere fisk, og blandt andet en ørred på omkring 50 centimeter, der ikke blev hængende på fluen. 

Senere, hen på aftenen, skiftede stallingerne og tog nu også lidt duns, dog lidt mindre aktivt end om eftermiddagen. 

Tænker at jeg skal prøve en lille spinner næste gang at stallinger er i drillehumør. 

200706 rena meeting

Selv om det er sommer og ferie, kan der godt holdes et politisk møde med mine gode socialdemokratiske kollegaer fra Omsorgsudvalget. Øverst til ventre Fatma Cintinkaya, Lise-Lotte Frier og Iben Sønderup. Mødet handlede om den kritik af en gammel sag fra et af vores plejecentre. Og i Socialdemorktiet er vi hundrede procent enige om, at vores ældre og udsatte skal behandles godt og at de pårørende ikke behøver at være utrygge!

200706 rena vidar 

Norske Vidar Nysæter spurgte til vandtemperaturen som jeg forøvrigt målte til 10 grader. Sendte mig dette billede, hvor jeg sidder med ryggen til den friske nordvind og de periodiske regnbyger.

200706 rena stalling

På trods af jeg aldrig fandt ud af hvad de ringende stallinger / harr spidste på eller ige under overfladen, lykkes det at få et par stykker i nettet.

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere! 

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo