danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Vind, ørred og horn...

Tirsdag den 11. april 2017.170411 udbyhoj henrik leth seatrout

Dagens ørred tog fluen for øjnene af Kirsten, som i dag havde indtaget forsædet på guidebåden. 

Randers Fjord, Udbyhøj 

Sammen med John Lind Rasmussen, Kirsten Frederiksen og Bjarne Fries. 

Efter en super hyggelig aften i Udbyhøj sommerhuset med god mad, vin og snak, stod vi op til fortsat megen frisk vind fra det nordvestlige hjørne. 

Kørte til Udbyhøj Lystbådehavn hvor jeg efter en god snak med havnefogeden Christian, fik klargjort guidebåden. Kirsten skulle som aftalt have forsædet. 

Startede med at sejle ind i Gammeldybet. 

Mærkede flere lidt pilleri ved fluen og sagde til Kirsten: "Tror der er kommet hornfisk". 

Der gik lidt tid før der igen var "småstød" til fluen. Nævnte igen hornfisken.... Pilleriet fortatte mens jeg trak fluen ind og lige da skulle holde pause for at tage et nyt kast, kom hugget... 

Troede først ikke det var noget "alvorligt", men ørreden havde åbenbart ikke rigtigt opdaget begraget. Snart kom der dog meres gang i sagerne med blandt andet udløb og rusk i overfladen. Nu kunne jeg se det var en større fisk... 

Der gik vel omkring fem minutter før end ørreden lå i nettet. Og efter lidt beundring og et par foto, var det tid at ønske fisken "farvel og på gensyn". 

Efter frokost tog vi endnu en tur i samme område. Igen oplevede jeg flere gange "pilleri" ved fluen. Og ganske rigtigt; en meget stor hornfisk afslørede sig ved troligt at følge fluen helt ind til båden. 

170411 udbyhoj pontoons

Tid til pause. Vandet er faldende og vinden frisk fra land. 

 
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers