danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100814_stenrevet_michael

Michael Zeman måtte tidligt op for at følge med på en tur på Stenrevet i Randers Fjord.

Allerede mens vi riggede grejet til kunne vi hører de karakteristiske små påhængsmotorer gennemtrængende bryde morgenstilheden. 

Da vi nåede ned til fjorden, kunne jeg se mindst tre småjoller i gang med at bjærge deres garn og fangst på fjordens nordside lidt syd for Stenrevet. Vil tro at det er en stime multer der var lokaliseret, og som nu skulle indfanges for senere at blive solgt antageligt sort. 

Michael der er tysk fluefisker og bogforlæggger, netop igang med at lægge sidste hånd på et omfattende værk om havørred fiskepladser i Nordtyskland, Danmark og Sverige spurgte til omfanget af garnfiskeriet og det illegale fiskeri i øvrigt? Jeg kunne fortælle, at vi i DK ikke kan skaffe et politisk flertal for et forbud mod redskabsfiskeri, og at det ikke engang er lykkes at få indført nogle seriøse fredningsplader der kan redde den ellers udrydningstruede ålebestand. Fortalte at fiskende typisk sælges sort og således ikke bidrager til samfundsøkonomien.  Sagde også, at det var tudetosset, at fisk som fx ørred og laks, der ville kunne bibringe store indtægter til lokalsamfundet fra tilrejsende lystfiskere i stort omfang fanges i redskaber! 

Fiskede tre timer og kunne konstatere, at der der ikke rigtigt kom gang i vandvendingen og den indadgående strøm. Havde kontakt til en enkelt, vist nok pæn fisk!

{jcomments on}

 

 på 

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Se her (Link)

Randers Fjord, Feriecenter:

Se her (link)

Feriehuse - Udbyhøj, Danmark

Fint hus med god placering til fx en mindre gruppe lystfiskere der ønsker at fiske i Randers Fjord eller på Djursland.

Se her  (link)

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16