danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100806_hl_udbyhoj_morgen_orred

Dejlig morgenørred fra Udbyhøj i Randers Fjord

Med god vejrudsigt var det ikke nogen sag igen at komme tidligt ud af sengen. Havde en aftale med Claus Kaad og Lars (linekurv) Mathiessen om at mødes ved Udbyhøj Havn kl. 05.00. Da vi ankom var vandet svagt stigende. Vi startede med at fiske over mod Gammeldybet.

Der skulle ikke gå ret mange kast før en Lars havde en god fisk på fluen. Selvom der blev fightet efter alle kunstens regler, sagde ørreden "farvel" umiddelbart inden den skulle nettes. Det blev også til hornfisk følgere inden jeg observerede en fisk igang med jagten på det lave vand. Fluen blev taget hård og voldsomt som jeg allerbedt kan lide det! Ørreden gjorde hvad den kunne, men måtte til sidst en tur i nettet.... En dejlig blank og trin fisk!

Besluttede samtidig med at vandet vendte, at fiske langs den nordlige del af sejlrenden. Det blev her til endnu nogle ørreder i mindre størrelse og et par hornfisk. Igen var Lars uheldig og mistede på denne strækning igen et par fisk.

100806_udbyhoj_frokost

Vi har spist frokost ved "Sækken". Bemærk at revlen har flyttet sig nogle meter ind i fjorden. Fjordmundingen er et meget dynamisk område!

Multer

Krydsede fjorden og konstaterede med det samme at der i området omkring "Sækken var en del forvirrede og sædvanligt sky multer. Fik hurtigt anrettet lidt frokost (kopnudler) og gik i gang med fiskeriet. 

Multerne var meget i bevægelse og helt tydeligt ikke i gang med at fouragerer. Forsøgte dog med forskellige fluer.... Fandt endeligt nogle seriøse multer lidt længere inde i fjorden. Desværre blev der samtidig skuet lidt op for vinden, hvilken fik multerne til at indstille spiseriet og der derved mindste fangst chancerne. 

Så sælen, marsvinene og fangede i stedet endnu et par mindre ørreder og oplevede at Lars igen mistede en ca 45 centimers fisk....

{jcomments on}

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Se her (Link)

Randers Fjord, Feriecenter:

Se her (link)

Feriehuse - Udbyhøj, Danmark

Fint hus med god placering til fx en mindre gruppe lystfiskere der ønsker at fiske i Randers Fjord eller på Djursland.

Se her  (link)

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fri download!

Get it on Apple Books

youyube logoKik forbi min kanal!