danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

I lommen på Monsanto?

Mandag den 31. oktober 2017.1017 kv grundlag roundup

Kommer man først på sprøjten kræver det store anstrengelser at blive "clean" igen... Det kemiske landbrug er blevet afhængig af RoundUp og lignende produkter. Det er hverken godt for vores sundhed, miljø og økonomi!

Flemming Fuglede fra det såkaldt Bæredygtige Landbrug overrasker stadig. Nu mener han nemlig, at RoundUp er lige så farligt som rødvin og røde bøffer. 

Fuglede har i anden sammenhæng udtalt, at “en mand på størrelse med mig skal drikke 4.480.000.000.000 liter glyphosat-forurenet drikkevand, der ligger på grænseværdien, for at være i alvorlig livsfare”.

Man må tage sig til hovedet. Hele debatten om RoundUp har jo gået på, at stoffet er potentielt kræftfremkaldende - ikke om det er øjeblikkeligt dødbringende. Så hvad i alverden skal den slags talmageri til for - hvis ikke for at forplumre debatten på sædvanlig Bæredygtig vis.

Flemming Fuglede kan drikke alt det glyphosat-forurenede drikkevand, han nu orker eller lyster - uden at dø af det her og nu. Faren ligger ligger helt andre steder:

- At Glyphosat af mange uvildige forskere anses for at være kræftfremkaldende.

- At Glyphosat er aktivstoffet i Monsanto’s storsælgende ukrudtsmiddel RoundUp.
  
- Og at RoundUp er nødvendigt for at dyrke Monsanto’s egne genmodificerede (GMO) afgrøder.

Monsanto’s egne GMO afgrøder er nemlig de eneste planter, der kan tåle RoundUp. Begynder man som landmand først at bruge denne kombination af gift og afgrøder, er man helt i lommen på Monsanto og har meget svært ved efterfølgende at lægge om til eksempelvis økologisk drift. Det ene er intet uden det andet.

Det er her, vi skal finde grunden til Flemming Fuglede og hans Bæredygtige Landmænds paniske angst for et forbud mod RoundUp/Glyphosat. Disse kemilandmænd har nemlig for længst solgt deres sjæl til Monsanto og spræller nu i nettet. 

Imens tjener den økologiske landmand, som for længst har set skriften på væggen, penge som aldrig før. Helt uden brug af RoundUp.