Nordic Waste: Er loven og reglerne fulgt?

Lørdag den 6. januar 2023. 240106 politianmeldelse luft nwNordic Waste: Alle gode kræfter, men ikke Nordic Waste der har forladt området, kæmper for at minimere forureningen af Allingeåen og nærmiljøet. Om reglerne er overholdt eller om der foregået noget kriminelt, vil ikke i denne omgang blive politiefterforsket.

Miljøet og befolkningen fortjener sandheden 

240106 jordskred.svar

På trods af advarsler fik det forurenede jord lov til at skride mod Allingeåen. Forvaltningen med flere var allerede i foråret bekendt med at jorden var i skred. Alligevel fortsatte Nordic Waste med køre mere jord og mikrofiller ind på området.  

240106 politianmeldelse bekraftelse

 Havde regnet med at politiet som minimum ville sikre spor, tage jordprøver og sikret sig de obligatoriske opgørelser over mængden og forureningsgraden af den jord der var kørt ind på Noridc Waste. I følge mine kilde, som bl.a.  stillede sig til rådighed hos politiet, blev der udelukkende kørt stærkt forurenet jord ind på Nordic Waste. 

r240106 politianmeldelse1

I stedet for at efterforske sendte politiet sagen videre til tilsyndmyndigheden Randers Kommuen. 

240106 politianmeldelse2

Den det lokale medie  https://newsnetavisranders.dk arbejde viedere med at få denne del af sagen belyst.

240106 aalborg portland svar

Aalborg Portland vil ikke svare på om Randers Kommunes og Nordic Waste's håndtering af mikrofilleren er i overensstemmelse med virksomhedens retningslinier. Se Sikkerhedsdatablad: https://www.aalborgportland.dk/wp-content/uploads/2023/07/Hvid-mikrofiller_v1.3DK.pdf

Nordic Waste: Gode spørgsmål - forkerte svar!

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers