danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 21. maj 2014. Dronningborg Bredning: Igen var gedderne svære at få i tale. Fem gode gedder var interesseret i vores forskellige fluen på denne varme aften hvor temperaturen lå på plus 25 gr. 

140522 bredningen michael Jensen

Michael Jensen fik lejlighed til at "skyde" et par billedet af Lars Andersen der fighter en af aftenens få gedder.

Tidlig gydning og godt istand!

Måske skyldes geddernes tilbageholdenhed, at foråret satte ualmindeligt tidligt ind? Allerede fra begyndelsen af marts har der været gang i gydningen og de fleste af Bredningens gedder har sikkert fået overstået legen inden fredningen den 1. april. Da fredningen for brakvandsgedder varer frem den den 17. maj, har gedderne her haft rigeligt med tid til at stille den værste sult og genvinde formen. Har forøvrigt bemærket, at de gedder, vi trods alt har fanget (jo, det er skam blevet til fisk!) har været i ualmindelig god stand, og stort set uden tegn på bidmærker, som vi eller oplever det lige efter gydningen. 

I Bredningen og i Gudenåen iøvrigt er der masser af føde. Også på dagens tur kunne vi over den frisk-grønne geddekål se rigelig med fiskeyngel. 

Hugger forsigtigt og kun en enkelt gang!

Vi har oplevet at gedder hugger lidt mere forsigtigt og at de i modsætningen til deres normale sultne adfærd, ikke lader sig friste påny, når fluen lægges ud i området. 

Bliver spændende om adfærden ændre sig på de kommende ture? Under alle omstændigheder vil en popper nok være en god ide!

 

 

 

140522 bredningen michael Jensen spisning

Efter et par timers fiskeri må vi bryde en ellers hellig regel om, at der ikke drikkes øl eller spises før end der har været fisk i båden.{jcomments on}

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Fluefiskerdagene i Randers lørdag, nov 09, 2019 20 Days Læs mere om Fluefiskerdagene

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16