danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Tidligt op på Fars Dag!

Onsdag den 5. marts 2013. Randers Fjord, Udbyhøj: Havde inviteret Kenneth Lemvig Sørensen, der er kommunukationsmedarbejder ved Randers Kommune, med på en tur i guidebåden...

130605 udbyhoj kenneth

Morgenen bød på en fantastisk flot solopgang, fiskehejrer på rejefiskeri og svagt stigende vand! 

Med Guidebåden i fjordmundingen

Der var som aftalt afgang fra Skytten kl. 03.00 og det gik strygende gennem byen og videre ud mod Udbyhøj, hvor Guidebåden hurtigt blev pumpet og samlet. Selv om Kenneth har en benprotese, som blev efterladt i bilen, gik det uproblematisk at få søsat og komme på plads i båden. 

Vandet var svagt stigende og jeg valgte mod sædvane at sejle og fiske mod strømmen. 

Må sige at den lange Guidebåd har et godt drev, og at det var legende let at ro fartøjet helt ud til Sækken, hvor Kenneth fisk snakket med et par lokale fluefiskere der på dette tidspunkt havde haft fat i et par mindre ørreder. 

Fiskede langs sejlrenden og fangede to mindre ørreder og en enkelt hornfisk. Havde desuden fornøjelse at nyde synet af et par marsvin.

Så enkelte forskræmte multer og bemærkede også at der flere steder på det lave vand var sat garn. 

Sluttede ved ti-tiden, hvor vandet stod næsten stille og hvor det til gengæld var blæst op. Håber på at Kenneth fisk video og fil i kassen således at Randers Kommune og Udbyhøj Lystbådehavns hjemmesider kan blive opdateret!{jcomments on} 

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers