danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 1. juni 2019. 190601 tange leif gedde

Den flerdobbelte danmarksmester i kast med en -og tohånds fluestang, Leif Christensen er godt tilfreds efter landingen af denne smukke gedde.

Gudenåen/ Tange Sø

Dagens tur foregik i den opstemmede del af Gudenåen. Vi søsatte ved Kgs. Bro for at kunne drive med strømmen nedstrøms mod Ans. 

Lagde ud med at have et par seriøse tilbud, men gedderne blev ikke hængende på fluen, der på grund af den massive mængde grøde skulle fiskes højt og på kort line. 

På trods af, at vi kun er nået til den allerførste sommerdag står grøden højt. Masser af næringsstoffer fra landbruget og forårets lys giver de bundfast vandplanter optimale vækst muligheder.

I stedet for at fjerne "proppen", Tangeværket og lade Gudenåen løbe frit med et fald på mere end ti meter, ønsker kommunen og flere søglade politikere at bruge ekstra skattemillioner til ekstraordinær grødeskæring - penge der kunne være brugt meget bedre på eksempelvis børn og ældre...

Vil håbe at valget på onsdag giver et grønt flertal som vil lade vores nationale vandløb, Gudenåen leve op til Vandrammedirketivets intension om at vandmiljøet skal leve op til "en god økologisk tilstand". Bor du i østjylland, skal jeg anbefale at du bruger til kryds på Malte Larsen (Soc). Læs: Malte vil naturen!

Vinden friskede op, og på turen gennem søen skulle der bruges mange padlemuskler og til armmusker. Gedder blev det osse til til os alle tre. 190601 tange aakander

Klart vand med masser af næringsstoffer giver vandplanterne gode vækstbetingelser i den opstemmede Gudenå.190601 tange beer

Dagens bedste "fangst" lå og svulpede i vandkandten da vi skulle spise frokost.190601 tange steen gedde

Steen Thostrup Hagqvist "hilser" på en af dagens gedder.190601 tange henri gedde

Gedderne var mest i biddet før frokost.190601 tange trees

Gudenåen nedstrøms Kgs. Bro er præget af opstemningen ved Tange og den deraf forhøjede vandstand. 

Leif Chistensen i infight med Gudenå gedde.  

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_stor_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16