danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Tirsdag den 16. juli 2014. Drifttur i Guidebåden fra Deset til Holmbo. På forsædet Lars B. Johansen. Kom afsted ved sekstiden og sluttede ved ellevetiden godt våde, kolde og trætte!

140715 rena guide4

Havde til aften indehaveren af Rena Fiskecamp, Lars B. Johansen med på forsædet i Guidebåden. Mens jeg passede årerne kunne jeg nyde synet af en rigtig dygtig fluefisker, der gang på gang fik fluen præsenteret det rigtige sted!

140715 rena guide1'

Netop som vi startede fiskeri i det hurtige vand nedstrøm Deset, satte det ind med en heftig gang regn!

140715 rena guide2

Regnen lagde hurtigt en dæmper på insekt aktiviteten på overfladen og vi så  kun få fisk på overfladen. En højtflyden Nelson Caddis kunne dog godt lokke ørrederne til biddet. Desværre lykke det ikke af få hold i en af de helt store!

140715 rena guide3

Endelig klarede det lidt op og det var tid.... Desværre blev det ikke den store "klækkeaften" og jeg fik ikke kastet til en eneste fisk. Lars der primært blindfiskede over standpladserne havde kontakt et 7-8 smukke ørreder. {jcomments on}

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch