danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 17. juli 2014. Sidste tur inden afgang til Randers foregik i hyggeligt selskab med norske Marit Kronen, som jeg har kendt siden Fluefiskerdagene i Elverum i begyndelsen af 90'erne. Igen i dag søsatte vi ved Hængebroen. 

140717 marit hgbro deset 1

Marit fiskede selvfølgelig med sine signaturfluer, Kronen CDC Caddis og Krolsen, som snarest vil blive præsenteret her på brakvand.dk - I øvrigt startede dagen med let overskyet, ringende fisk og klækninger af døgn og vårfluer. Efter en god time ændrede vejret sig. Det blæste op fra syd og der kom også en byge. Fiskede blev også passive. Seks ørreder var i hånden på en dag hvor der også blev snakket fluer og fluebinding og fælles venner! 

140717 marit hgbro deset 2

Igen i dag koncentrerede vi os om de svære fisk som typisk stod helt inde ved kanten, under træerne!

140717 marit hgbro deset 3

 

Smukke og velfangende. Marits fluer fanger og holder sig fint flydende, selv efter gentagne fisk. Efter et par blindkast er de igen tørre og velflydende.{jcomments on}

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!