danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

mariager fjord bilfragment mange

Der er gode chancer for hornfisk og ørred og på en god dag kan der hurtigt blive lidt trængt med plads! 

Pladsen var tidligere meget populær både fordi der næsten altid var fisk og måske også fordi vi kunne køre helt ned til fjorden. I dag er vejen lukket og der er opsat et indkørsel forbudt skilt

P og adgang

Der kan parkeres ved den lille havn i Vive. Fjorden følges østpå, og du vil inden du når de atttraktive fiskepladser, passerer molen ved Bilfragmenteringen.

Bilfragmenteringen ligger godt i læ for den hyppige nordvest vind. Bundforhold og strøm er åbenbart ideelle for ørred og hornfisk, måske fordi tidevandet et par gange dagligt tilføre lidt frisk vand fra Kattegat.

Mod Hadsund findes der en god bundvegetation og en del store sten, der gør din vadning lidt mere udfordrende end på de fleste øvrige pladser i fjorden!

Året rundt plads

Store chancer året rundt, også på ellers "umulige" dage med hedebølge og høj sol. Alle årets måneder kan du fange både fjordørreder, blanke havørred  og hornfisk.

mariager fjord bilfragment blank

Denne smukke havørred blev fanget på pladsen i det tidlige forår.

Kort over området

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Undgå at komme til at fiske i fredningsbælter.  

Check kortet inden du ta'r afsted!

LÆS OM FREDNINGSBÆLTER OG FISKEREGLER  (link) - opdateret: 1. januar 2017

Visit Mariager Fjord

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo