danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mariager Fjord Vive

 Ivar Thordal med Vive ørred

Ivar Thordal med velnæret Vive ørred!

Regbueørreden er efterhånden en sjælden gæst i Mariager Fjord

Færre dambrug betyder også færre af de velsmagende og stridbare regnbueørreder. Jeg er dog af den opfattelse, at der godt kunne udsættes steriliserede regnbueørreder ud i Mariager Fjord. Udsætningerne vil tage lidt af fisketrykket af de oprindelige ørreder, mens der samtidig ville blive bedre fangstmuligheder. Føde er der nok af! 

Her har man i sommernatten gode chancer for at møde den trækkende havørred, der selvfølgelig næsten er umulige at fange. Men det er jo altid aldeles ophidsende når der er synlige fisk, inden for kastehold. God fiskeplads året rundt. Bunden består af sten, kalkflager, sand og muslinger og en del ålegræs. Vær opmærksom på vinterfredningsbæltet - fra 16 september - 15 marts. - omkring Vive Bæk.

Se kort over området 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Undgå at komme til at fiske i fredningsbælter.  

Check kortet inden du ta'r afsted!

LÆS OM FREDNINGSBÆLTER OG FISKEREGLER  (link) - opdateret: 1. januar 2017

Visit Mariager Fjord

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo