danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Stenarmen mosquito bil

Der er kun få skridt fra bagagerummet til fjorden!

Stenarmen vej bidrag

Lodsejerne vedligeholder vejen og jeg anbefaler naturligvis at du giver et bidrag!

 Stenarmen vind vest

Vi ser mod Hobro og bugten ind mod Mariager by. 

Forenden af markvejen der føre ned til fjorden er der en lille P-plads og derfor gode muligheder for at komme til fjorden både som wadefisker og i pontonbåden. 

Vespå starter området med et større stenrev og der er lavt vand (og fisk) et stykke ud fjorden. Længere vestpå mod Mariager er vanddybden varieret med mindre stenrev og dybe kanter tæt på land.

(Bemærk at der lige før bugten ind mod Mariager er et halvårs fredningsbælte der dækker den lille produktive Maren Møllebæk.)

Østpå ser bunden lidt kedelig ud, men tag ikke fejl! Her er der næsten altid fisk som leder efter føde og derfor er til at fange. 

Kort over området 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Undgå at komme til at fiske i fredningsbælter.  

Check kortet inden du ta'r afsted!

LÆS OM FREDNINGSBÆLTER OG FISKEREGLER  (link) - opdateret: 1. januar 2017

Visit Mariager Fjord

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo