danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

mariager fjord havnen forhold

Havnen i Mariager er et godt udgangspunkt for en fx. en hurtig aften eller morgentur!

Mariager Havnen

Der gode fangstchancer på hele strækningen - også inde over det lave vand med sand!

Der er fine parkeringsforhold på det østlige havneområde. Du kan køre og parkere næsten helt nede i vandkanten. Her er der såmænd også opstillet et bord.

Linien mellem det lave vand og det lidt dybere vand er markeret og fiskeriet kan med fordel påbegyndes ud for søsætningspladsen. Ellers fiskes der i området øst for havnen, rundt om pynten og hen mod en fjordens øvrige gode pladser "Stenarmen".

Bunden og vanddybden er på strækningen meget varieret og du finder sandede områder med en tæt børsteormbestand og muslingebanker. Ind imellem er der områder med flere store sten. Der er chancer for ørreder hele vejen rundt!

Husk at der er vinterfredningen ved udløbet af Maren Møllebæk (16. sep. til 15. marts).

Se kort over området

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Undgå at komme til at fiske i fredningsbælter.  

Check kortet inden du ta'r afsted!

LÆS OM FREDNINGSBÆLTER OG FISKEREGLER  (link) - opdateret: 1. januar 2017

Visit Mariager Fjord

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo