danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 28. december 2013. Mariager Fjord ved Hadsund: Mødtes med Jan Steffensen klokken 09.00 og fik hurtigt rigget grejet til og begyndt på fiskeriet.131228 lergrav

Selv om vinden var frisk fra det sydlige hjørne, havde vi ingen problemer med at holde varmen. Også anemonerne i skovbunden syntes godt om det forårsagtige vejr.

Ørrederne var der, men vi havde kun fat i et par stykker. Første ørred var en fin blank sag på omkring 45 cm., der dog slap af krogen umiddelbart inden jeg skulle til at løfte den op i nettet. Nummer to måtte med ind til et billede.

Havde også et par fisk der fulgte efter og smånappede i fluen. Flueskift hjalp ikke og efter godt tre timers fiskeri satte jeg kursen retur. Fik lige ønsket Lars Pedersen og Thomas Sams godt nytår. {jcomments on}

 

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com