danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 2. september 2018. 180902 ornedalen birds morning

Den grynende dag i morgendis. Så bliver det ikke meget bedre!

 Mariager Fjord, Ørnedalsbugten

Efter gruppemøde og gode politiske drøftelser fredag og lørdag, som optakt til de kommende budgetforhandlinger i Randers, gjorde det godt at komme tidligt afsted. 

Havde en aftale med Lars Matthiessen og det blev til godt fire timers fiskeri.

Godt at vandtemperaturen nu er kommet ned på 16. - 17 grader, men mindre godt at vandet i store dele af den indre fjord er rødfarvet. Også bekymrende at der ligger mange rådnende alger flere steder på bunden. 

Så flere mindre fisk i overfladen og et par enkelte lidt pænere. Prøve at friste med skumflue og streamer, men havde i dag ikke det store held. En enkelt godt farvet hundørred på omkring 45 centimeter blev det dog til. Ørreden blev naturligvis genudsat og jeg håber den finder en god gydebanke og en passende hanfisk. 

Skulle hjem til børnefødselsdag, men så dog at Lars også havde fast i en mindre fisk. 

 180902 ornedalen morbing boat

 Med sådan en morgen er forventninger helt i top. Ørrederne var dog i dag mere tilbageholdende...180902 ornedalen redwine casting

På grund af en efterhånden gammel skulderskade må Lars Matthiessen benytte den lette tohandstand for at præsentere sin flue for fjorden ørreder.180902 ornedalen redwine ruser

Store anstrengelser for at fange den udrydningstruede ål. Som det fremgår af billedet står ruserne tæt. 180902 ornedalen skum flue

På trods af det blanke vand og periodisk fisk i overfladen, lykkedes det ikke i dag at friste ørrederne på den flydende skumflue. 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com