danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 14. december 2019.191214 eaglebay jens ole frier ro

Jens Ole Frier benyttede lørdagen til en testtur i min Anderson Mosqeeto.

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten. 

Jens Ole Frier som jeg har kendt siden først i 80'erne, i de glade dage i Himmerlands Fluebinderlaug, har i et stykke tid overvejet at fiske fra pontonbåd. Inden investeringer i det dejlige legetøj, er det dog altid fornuftigt med en testtur...

Mødtes ved Ørnedalen hvor jeg lagde ud med at vise hvor hurtigt båden kunne pumpes op og samles. Med snak og alt inklusivt, tog det mindre en 5 minutter. 

Båden og udstyr blev båret til fjorden og snart var Jens Ole Frier sikkert placeret i det behagelige sæde. Som så mange andre i en moden alder, har Jens Ole nogle problemer med en øm ryg. En af formålene med testturen, var da også at afklare hvorledes ryggen klarede at sidde i båden... Tror det gik godt, for ryggen blev der slet ikke talt om. Derimod fik vi en god snak om brugen af svømmefødder og hvorledes båden altid kan bruges til at komme i den bedst mulige fiskepostion. 

Efter omkring en times test og snak, var det min tur. 

Fiskede omkring to timer i "bugten". På trods af helt klart vand og læ under skoven, så jeg ikke noget til ørredene, hverken over den lyse bund eller i overfladen. 

Havde dog et enkelt tilbud da jeg fiske over det dybe. En ørred tog fluen, men blev desværre ikke hængende mere end 15-20 sekunder. Tror det var en nedgænger - den så lidt slank ud.

191214 eaglebay jens ole frier padling

Jens Ole Frier koncentrere sig  i brugen af svømmefødderne. 

191214 eaglebay flat water

 Dejligt decembervejr med klart vand og en blank overflade.

 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Fri download!

Get it on Apple Books

youyube logoKik forbi min kanal!