danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

 Søndag den 5. april 2020.200404 mariager yderfjorden trout

Dagens første ørred var smuk og blank. Den fik naturligvis sin frihed efter det hurtige portrætfoto. 

Mariager Fjord øst for Hadsund.

Vinden var lidt mere frisk end lovet i prognosen, men det er vi efterhånden vant til. Solen og temperaturen holdt imidlertid hvad der der blev lovet. 

Rigtigt mange havde benyttet fridagen og det gode vejr til en fisketur eller en travetur langs den smukke fjord. I Yderfjorden talte jeg i løbet af dagen vel omkring 25-30 lystfiskere. De fleste i waders, men også et par både ud over os var ude. Hørte også fra en jeg talte med, at der også længere inde i fjorden stort var lystfiskere på alle pladser.... Mon ikke lidt mere end 200 i dag har forsøgt at friste en ørred? Hvor mange ørreder er der mon blevet fanget og hvor mange er genudsat? 

På Facebook høre man sjældent om nulturene og de besøgene, kan let få det indtryk at ørreder "det er bare noget man fanger". Men sådan er det desværre ikke i vores fiskevande. Man kan selvfølgelig være heldig/dygtig og ramme lige ind i en stime ørreder, men man kan også fiske en hel dag på forskellige pladser, uden at mærke det mindste. 

På dagens tur lagde jeg hurtigt ud med at fange og genudsætte et par blanke ørreder. Lidt senere var det Jess og senere var det bådbyggeren Lars Andersen der fandt et spot der hurtigt gav tre mindre ørreder og et par hug. 

Fisk eller ej så er det dejligt at være ude og være sammen med vennerne, selv om der er på behørig holdes Corona afstand. Ørrederne er og bliver en bonus!

200404 mariager yderfjorden seagul island

Mågerne har igen i år indtaget Mågeøen. Det kan både høres og lugtes! 

200404 mariager yderfjorden jess

Jess Anton Larsen med vinden og mod strømmen i sin Anderson Motorcad

200404 mariager yderfjorden hadsund

På en solfyldt forårsdag tager Hadsund By sig godt ud set fra fjorden  

200404 mariager yderfjorden ajstrup

På dagens tur nåede vi ud til Ajstrup. Havde håbet på at vi kunne fiske over "hullet" i bugten, men vinden var simpelthen for frisk til at det gav mening. Forøvrigt fangede og genudsatte Jess Anton Larsen en ørred i bagvandet ved broen i baggrunden.

 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo