danlendenosv

Stednavne - Hobro

Mariager Fjord stednavne1Kendte og skattede fiskepladser.

Stednavne - Midtfjorden

Mariager Fjord stednavne2Mange fiskepladser og dybt vand!

Stednavne - Hadsund

Mariager Fjord stednavne3Pladser omkring Hadsund

Stednavne - yderfjorden

Mariager Fjord stednavne4Spændende område.

Touch & Go

 

100725_mariager_katbjerg

Dagens frokost foregik på Restaurant Bramslev Bakker. Billedet er taget fra P-pladsen her.

Forventningerne til havørreder i fjorden er ikke høje når vandtemperaturen ligger på den forkerte side af tyve grader. Stod alligevel tidligt op og var var fremme ved firetiden. Havde med et samme en mindre ørred, som fulgte fluen helt ind til topøjet uden at hugge. Skiftede til en mindre flue, dog uden resulltat. Krydsede fjorden og havde igen fisk efter fluen. Denne gan var det mere voldsom, og det var bestemt også en større fisk. Der blev "pillet" lidt i fluen, og ørreden forsvandt i en mægtig hvirvel, da den så mig i pontonbåden. 

Et par kast senere landede fluen netop det sted hvor en ca. 3 kilos typisk sommerørred, sølvfarvet med et et touch bronze, havde besluttet sig at springe lodret ud af vandet og kikke mig dybt i øjnene. Rigtigt, jeg fik heller ikke denne ellers prægtige fisk til at interessere sig for min flue. Krydsede endnu engang fjorden og havde en kilos fisk på fluen i mindre end et sekund.

100725_morgen_mariager

Selv om det ikke blev til ørreder indenbords, var det en skøn morgen, som jeg snarest vil gentage. 

100725_villestrup_bar

Efter en frokost på Restaurant Bramslev med min kone, kørte jeg til Villestrup. Aldrig har jeg set åen så "rundbarberet" på denne årstid. Tog nogle kast med en havørredtørfluen. Kun et par mindre bækørreder viste interesse. 

{jcomments on}

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers