danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten
110613_morgen_ornedalen_lars_andersen
Smuk morgen, men vandmiljøet er bestemt ikke i orden!

Lars Andersen var med på morgenens tur i den indre del af Mariager Fjord. Efter flere tilbagemeldinger var vi spændte på at se fjorden nærmere efter. Søsatte i Ørnedalsbugten og krydsede fjorden for at søge efter fiskbare ørreder på nordsiden. Krydsede igen fjorden ved Bramslev. 

Konstaterede snart, at der var store lommer med rødligt algefyldt vand, mens andre områder havde frisk klart vand. Under land er der masser af kutlinge, hundestejler og fjordrejer. Lidt længere ude, fra 1 - 2 meter vand var sigtbarheden som i en kop tynd kaffe.  Så i alt fem ørreder, men havde kun lejlighed til at præsenterer fluen nogenlunde seriøst til en enkelt. 

Så forøvrigt også kun en enkelt garnkæde blive røgtet..... Tror vi skal håbe på en blæsende kølig sommer og mild blæsende vinter....! 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo