Stednavne - Hobro

Mariager Fjord stednavne1Kendte og skattede fiskepladser.

Stednavne - Midtfjorden

Mariager Fjord stednavne2Mange fiskepladser og dybt vand!

Stednavne - Hadsund

Mariager Fjord stednavne3Pladser omkring Hadsund

Stednavne - yderfjorden

Mariager Fjord stednavne4Spændende område.

Hårdt arbejde, få fisk!Mariager Fjord, Bramslev -> Katbjerg Odde -> Skellerup

120428_mariager_bramslev_lars 
Dagens tur gav masser af motion, lidt kølige fødder og få fisk!

Startede morgenfisketurs sæsonen med en tur til Bramslev sammen med Lars Andersen.

Var klar til at søsætte lidt i seks. Smukt vejr og forventningerne selvfølgelig i top! Havde snart en følger og et hug, men det blev ikke til fast fisk på dette spot. Lidt senere, i bunden af en stille bugt var nogle mindre ørreder aktive. Her blev det til to småørreder. 

På nordsiden over for Katbjerg Odde, hvor der det meste af morgenen havde været diverse fiskere i sving, havde vi igen nogle "løse" tilbud. Besluttede at krydse fjorden og forsøge os på strækningen mellem Katbjerg Odde og Skellerup. Ved Skellerup Odden var det tid til en rugbrød og en pilsner. Lars krydsede igen fjorden, mens jeg fortsatte lidt mere her på sydsiden. 

Så en enkelt fisk bryde overfladen og fik med det samme fluen placeret. En smuk mindre fjordørred kvitterede og måtte finde sig i at blive "holdt i hånden" og fotograferet. 

Krydsede igen fjorden og fik pakket sammen så vi var hjemme lidt over tre. Fire mindre ørreder og møre benmusker, men det er jo heller ikke det værste på sådan en lidt kølig lørdag sidst i april...

 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers