danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

 

 Mandag den 31. december. Mariager Fjord ved Hadsund...

121231 mariager lergrav

 Det blev til en blæsende afslutning på 2012 da jeg sammen med Søren Nielsen fiskede et par timer i Mariager Fjord.

Det var med høj vandstand og en god vind fra det sydvestlige hjørne jeg sammen med Søren Nielsen fik sagt farvel til et godt år 2012. Vi mødtes ved Lergraven og jeg valgte at søsætte River Otteren, mens Søren for en gangs skyld valgte at vadefiske. 

Havde igen i dag rigget til med en rejeflue som forreste flue og en Udbyhøj som bagerste flue.

Affiskede hele den inderste Lergrev uden at mærke noget til ørrederne, og det var først på det yderste stykke jeg i først havde en efterfølger der afslørede sig ved at lave en hvirvel da jeg havde løftet fluen fri af vandet for et nyt kast. 

Snart var der fast fisk. En mindre grønlænder tog beslutsomt rejefluen. Efter endnu et par kast var den der igen. Denne gang havde den lille blanke ørred set sig lun på den bagerste flue. Havde et par tilbud mere, der dog ikke blev hængende inden vi besluttede at nyde dagens pilsner og ønske hinanden godt nytår. 

På vejen ind i bugten lod jeg fluerne dørge efter båden... Det gav endnu en mindre ørred således, at tre af fjordens små, blanke og trinde grønlændere må gå ind i det nye år med tandpine. 

Med ønsket om et godt og oplevelsesrigt nytår...

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com