danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 20. december 2014.

141220 mariager1

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten ved Hobro 

Der da jeg ankom sidst på formiddagen, var der flere lystfiskere igang.  Sejlede uden om fluefiskerne, og kunne fiske for mig selv og uden at genere få hundrede meter østpå. 

141220 mariager2

Igen var det de mindre blanke ørreder der var interesseret i Branvandsrejen. Havde to i "hånden" og mistede en som huggede mens jeg trak fluen efter båden.

141220 mariager3

Selv om det var blæsende og vandkoldt, var der masser af god julestemning i denne del af fjorden. 

141220 mariager4

Fik pakket og begyndte at bakke for at komme op på vejen. Da jeg drejede skred forhjulene. Prøvede at køre frem for at få lidt mere tilløb, men gled bare længere væk fra vejen. Jo, der må godt grines! {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com