danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 20. maj 2018 180520 hobro guide andreas

Andreas var klar ved Hobro Lystbådehavn kl. 04.00. Inden solen for alvor tog fat så vi da også et par enkelte ørreder i nogle områder af fjorden der var algefri og fiskbare. 

Mariager Fjord, Hobro

Det er deprimerende at blot tre ugers sommervejr i maj kan resultere i massiv algeopblomstring. Det såkaldte "miljøpolitiske råderum" der blev opfundet for at legalisere en merudbringning af gødning har vist aldrig eksisteret i andet end regeringens agro forskruede hjerner. 

Det er min vurdering, at får vi blot et par uger mere med sommervejr så kan endnu en altdræbende bundvendig meget vel være en realitet. 

Dagens tur gik fra Lystbådehavnen til Katbjerg Odde og retur. Da det samtidig Lystfiskeriet dag stod den på instruktion og snak med de fremmødte på Sildehagen i Hobro. Super godt, at Hobro Sportsfiskerforening bruger ressourcer på dette arrangement. Sikker på at en elller to blev "vacineret" med lystfiskeri. Nu må så håbe at der bliver noget at fiske efter. 

Vi må og håbe og krydse alt hvad der kan krydses for at sommervejret afløses af vind og kulde - for fjordens skyld. 

 180520 hobro guide diane

Diana og hende kæreste skulle have været på aftenfisketur. Jeg vil dog ikke guide når jeg ikke selv tror på at forholdene er til fisk. I stedet blev det til lidt kasteøvelser og en sejltur. 180520 hobro guide ida

Det blev ikke til meget fiskeri, men en god sejltur i Guidebåden... 

180520 hobro sun rise

 Idyl og god stemning. Men under overfladen er der vækst i algerne og måske også snart iltsvind og fiskedød... 180520 hobro pollen alger

Også brunalger iblandet pollen gjorde fiskeriet udfordrende.180520 hobro red alger

Mange steder var der "skyer" af rødalger som bestemt ikke tændte op under fiskefeberen. 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com