danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Weekendens kraftige vind fik os til veksle Æbelø turen ud med Mariager Fjord. Ankom fredag i heftig regn. Hurtigt fik vi arrangeret os og skærmet af for vandet. Grillen blev tændt og snakken gik. Flere og flere af os blev også gevaldigt kloge efterhånden som rødvin, pilsnere og irsk kaffe gjorde sin virkning. Søren Palland, der havde lovet at komme hjem og derfor ikke deltog i festlighederne fiskede i to omgange og fangede et par rigtigt flotte og ikke mindst fede fjordørreder (største på 56 cm) som jeg fotograferede, men desværre efterfølgende fisk slettet (undskyld Søren). 

Var oppe lidt i fire og fik hurtigt vækket lejren. Fiskede hele bugten af og havde tre måls ørreder inde at vende. Der var også morgenfisk til Lusk, Molle og Mong, der fik sin første ørred på flue og derfor må siges at have overstået jernalderen (tillykke).

100612_molle_orred

Molle fangede morgenens fliotte ørred på omkring 55 cm. Tydeligtvis en fisk som har været oppe at gyde, men nu er i bedst mulig form. (Se halen)

Fik en time på øjet og fik, inden jeg vendte hjem til Skytten hvor min gode nabo Frank Oksborg lokkede med aftensmad, hils på Rødvin og U535.

{jcomments on} 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com