danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100811_ruser

Mariager Fjord: Overalt er der markedet rusepladser. Når ålefiskeriet fra mandag den 16. januar igen bliver tilladt, er det ikke kun den udrydningstruede ål der er i fare. Også sportsfiskere risikere at komme galt afsted, eller rettere i konflikt med reglen om at holde 75 meters afstand til ruserne. 

Er det rimeligt at en fritidsfisker helt lovligt kan sætte seks åleruser med en indbyrdes afstand på 75 meter og således gøre sportsfiskeri fra i alt 525 meter bred ulovligt? Hvad syntes du? 

Derudover syntes jeg også, at det er på kanten af det kriminelle, når der de kommende måneder er lagt op til et så omfattende fiskeri efter de ål, som bl.a. EU har pålagt medlemslandede at beskytte. 

I bl.a Lergravende ved Hadsund som jeg fiskede i  morges, vil det blive næsten umuligt at fiske lovligt i. Pælene der skal markere de kommende rusepladser står med ca. 75 meters mellemrum. Utroligt at vi har nogle politikere der tillader dette vanvid som allerhøjest bidrager med nogle sorte penge....

Reglernes skider man på idet det ikke er tilladt at sætte pæle eller andre markeringer i fredningstiden! 

Fangede forøvrigt en hornfisk og en lille ørred og så forøvrigt kun få fisk. 

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo