danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

    Mariager Fjord, Ørnedalsbugten
110820_mong_hobro
Henrik Minor Vedel, bedre kendt som Mong, strækker armene godt ud for at få sin ørred præsenteret bedst muligt! 
Kørte til Ørnedalsbugten hvor jeg mødte den muntre trio: Dansenegeren, Ævle Bævle og Mong, der allerede var ankommet fredag og som havde indrettet sig for natten i et af de kommunale shelters. 

Så med det samme, at der er sat godt med ruser, og at vi mange steder ikke har en chance for at fiske og holde afstandskravet. Utroligt så intensivt der fiskes efter den udrydningstruede ål, men der selvfølgelig penge i fangsten! Fiskede igennem Ørnedalsbugten og lagde ud med en hornfisk. Så et par ørreder hoppe fri af vandet, havde i kort tid en på fluen. Sluttede med at fange og genudsætte en mindre fisk på omkring de 40 centimeter.

Fik snakket om pontonbåde, fluer og grej. Gav Mong en af mine fluer som jeg havde forsynet med ProFlytyers nyeste skud på produktstammen; et rødt gummihoved. Fluen virkede og Mong fangede 4 ørreder i rap på testfluen - mon ikke der kommer en kommentar fra en af de glade drenge? {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com