danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

   Mariager, Fjord, Mariager
110828_marsborg_river_otter 
Holdt pause i læ af odden halvanden kilometer vest for Mariager Camping 

Da jeg sammen med Lars Andersen søsatte ved halvsyvtiden, var der flere joller igang med at hente garn. Andre kom til, og der blev med fuld skrue hentet garn og fisk for efterfølgende at returnere med gashåndtaget i bund.  Var vi lovlydige og overholdt afstanden til ruserne, ville der på den næsten to kilometer lange strækning vest for Mariager Camping, ikke være mange steder vi kunne fiske. Værste er dog, at det intensive fiskeri efter ål fremskynder udryddelsen af den spændende fisk! Katastrofalt at vi ikke har nogle politikere der vil indføre en totalfredning, og gerne også et forbud mod privat brug af erhvervsmæssige fiskeredskaber. 

Nød den ellers dejlige morgen og det smulle fjordlandskab. Så et par enkelte ørreder og havde et par tilbud. Lars fangede en lille ørrede og så ligeledes en stor fisk, som vi ikke kunne få til at bide på vores fluer... {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com