danlendenosv

Stednavne - Hobro

Mariager Fjord stednavne1Kendte og skattede fiskepladser.

Stednavne - Midtfjorden

Mariager Fjord stednavne2Mange fiskepladser og dybt vand!

Stednavne - Hadsund

Mariager Fjord stednavne3Pladser omkring Hadsund

Stednavne - yderfjorden

Mariager Fjord stednavne4Spændende område.

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Blik, sol vind og fisk!Mariager Fjord ved Hobro
120617_Mariager_Hobro
Søsatte ved shelterne i Ørnedalsbugten hvor vi også startede dagens, eller rettere morgenens fiskeri. Krydsedse efterfølgende fjorden for at fiske strækningen mellem Sandskredet og Valsgaard Bæk på fjordens nordside. Krydsede igen fjorden og fiskede hele Ørnedalsbugten.

Lars Kristiansen var morgenfrisk da vi som aftalt mødtes klokken 4. Dejligt tidspunkt, ikke kun at fiske, men bestemt også at køre på landevejen, hvor jeg således kun mødte to biler på strækningen mellem Randers og Hobro.

Langs kanterne er der masser af søsalat, vandet er i visse områder rødligt, mens det i andre områder er helt klart. Overalt på det lave vand vrimler det med kutlinge, hundestejler og fjordrejer. Jo, det er så sandelig en næringsrig fjord, der så længe det går godt og vi ikke får længere perioder med stille og varmt vejr, producerer nogle fede ørreder i rekord fart. 

Det skal vise sig, at ørrederne langt fra er så morgenfriske som os. Enkelte viser sig ved at bryde den blanke overflade, men det er sporatisk.

Vi fisker og fisker og det bliver da også til nogle hug fra forsigtige eller måske overmætte ørreder?

Først da vi da vi vender tilbage til den østlige del af Ørnedalsbugten over for Valsgård Bæk , fanger jeg en lille ørred. Vi har begge endnu nogle hug inden vi indstiller fiskeriet.

På vej retur ser jeg en ørred "head & taile" (jeg ror baglæns så jeg kan se hvad der sker foran mig). Forsigtigt ror jeg i position og får kastet... Det skulle vise sig at være en meget velnæret fjordørred, der ikke så ud til at kunne klare en genudsætning og som derfor, undtagelsesvis kom med hjem til middag. {jcomments on}

1000_200_henrik-leth-kv21.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers