danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault
Mariager Fjord ved Hadsund

120620_mariager 
Fra en smuk, men lidt kølig morgen...

Go' morgen!
Da jeg ankom ved halvfiretiden kunne jeg se en natmand med lys i pandelampen på det lille rev. Om natten havde kastet fisk af sig, fik jeg imidlertid ikke vished om i det han sluttede sit fiskeri og kørte inden jeg fik pakket ud og kom i vandet. 

Så med det samme, at der var masser af de små røde, og meget livlige, børsteorm i overfladen. Så også en ørred bryde overfladen.... Havde endnu ikke fået trukket flueline af hjulet og kunne derfor ikke foretage et hurtigt kast. 

Ørreden viste sig snart igen og nu havde jeg fluen og "kastelængden" parat. Hugget kom efter jeg havde indtaget mindre end en meter line. Ørreden tog et par luftture inden jeg fik den ind til billede og genudsætning. 

Hørte et par påhængsmotorer, bl.a. en der sejlede ind i morgendisen ved udløbet af Kastbjerg Å. Hørte efterfølgende en del bankelyde fra fisk (ørreder), der spællede i bunden af båden. Disen lå som sagt tæt ved åmundingen så jeg kunne ikke se jollen der kom vestfra....

Sluttede morgenens fiskeri lidt i seks og havde da haft et par hug og tre ørreder inde og vende. 

Børsteormene sværmede stadig lystigt. 

Findes der bedre måde at starte dagen og den kommende arbejdsdag på? {jcomments on} 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com