Gamle venner mødes!

Søndag den 9. juli 2017.170710 Rena bjarne staffen henrik

Mødtes på Rena Fiskecamp. Fra Venstre Staffan Lindstrøm, Bjarne Fries og Henrik Leth.

Rena, Deset

Startede dagen sammen med O.T. Ljøstad (mandag bag Glomma Guiden, Fluefiskerdagene i Elverum o.m.a.). O.T. ville gerne prøve min Anderson Mosqeeto i Rena,. Specielt bådens sejlegenskaber mod strømmen. Satte O.T.  og båden af godt tre kilometer opstrøms Rena Fiskecamp. 

Efterfølgende var O.T. så begejstret at han bestilte en båd. Forøvrigt rigtigt hyggelig at mødes med manden der i 90'erne var drivkraften bag Fluefiskerdagene i Elverum,  der dengang var en international begivenhed med et stort antal internationale deltagere. 

Efter jeg havde sagt farvel til O.T. var det tid til nogle timer i Guidebåden i gost selskab med Markus Hoffman, der er en af de fluebindere jeg kender som binder de aller smukkeste tørfluer og nymfer.

Da vi igen returnerede til Fiskecampen, var der kommet selskab. Bjarne Fries var dukket op efter 41 dage i sverige og norge. Kirsten Frederiksen og John Lind Rasmussen, der campere lidt opstrøms, var også kommet forbi. Vejret var godt og vi kunne nyde hinandens selskab med en kold øl fra Cafe'en. 

Aftenen stod på fisketur i selskab med Bjarne Fries. Det var den smukkeste aften med spinnerfald, flot lys og svære fisk!

170710 Rena OT mosqeeto

O.T. Ljøstad "lander" Mosqeeto'en ved Holmen. Båden havde bestået prøven med hensyn til at sejle opstrøms i det raske strømvand længere opstrøms. 

170710 Rena markus hoffman

Markus Hoffman nød turen på forsædet af Guidebåden.  

170710 Rena bjarne fries

Efter 41 dage i vildmarken kom Bjarne Fries til Rena Fiskecamp. Efter det oblogatoriske bad, stod den på traditionel norsk middag i Cafe'en på Rena Fiskecamp og lidt efterfølgende fiskeri. 

  Guidede ture på Norske Rena - oplev elven fra forsædet!  - Ny båd fra Anderson

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers