danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 25. juli 2014. Mariager Fjord: I stedet for at svede, vende og dreje sig i sengen stod jeg op ved tretiden og satte kursen mod Hobro. Havde ikke regnet med fisk, men håbet.... Og som forudsagt, så jeg ikke noget til ørrederne, der selvfølgelig er passive og prøver at overleve i den overophedede fjord.

140725 mariager hobro 1

Min blå River Otter der snart udskiftes med en Anderson Speedster, vil efter et eftersyn hos Lars Andersen, blive sat til salg. Er du interesseret skal du kontakte Anderson Ponton.  

140725 mariager hobro 2

Kunne nyde omgivelserne og den smukke solopgang og samtidig sidde med føderne i det godt 25 grader varme fjordvand. 

140725 mariager hobro 3

Store mængder gødning, masser af lys og varme, er ensbetydende med en kraftig udvikling af alger. Langs kanten, er der et meter tykt lag alger, der når dagen bliver kortere og lyset mindre, vil gå igang med en iltforbrugende forrådnelse. Vi må så håbe, at der i sensommeren kommer masser af vind og at temperaturen snart falder, da der ellers igen er risiko for alvorligt iltsvind.  {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo