danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 23. november 2014. 

141123 mariager guide

Mariager Fjord mellem Mariager og Katbjerg Odde.

Henning Dahl har indløst fødselsdagsgaven og nu nyder fjorden og fiskeriet på forsædet i guidebåden. 

Sæl og fisk

Vinden var frisk fra det sydøstlige hjørne, og vi havde valgt fjordens sydside hvor der var læ. Vandet var spritklart, så vi over flere meters vand kunne se de mange blåmuslinger på bunden. På det lavere vand, på ommråder med sandbund, kunne vi også se på de små bunker friskopgravet sand, at børsteormene er aktive. Lidt mindre gang var der i ørrederne. I et område så vi et par stykker der viste sig i overfladen. Her lykkedes det for Henning at lokke et mindre eksemplar til at tage det lille blink. 

Et stort område blev afdækket og en sæl var vist lidt nysgerrig. Først på vejen retur, var der igen bud efter blinket. En lidt pænere ørred puffede på ,og jeg kunne se hvirvlen da fisken vendte. Må nok konstatere at spritklart vand ikke er optimalt når det fiskes med blink. {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com